// you’re reading...

Turnuslege-fordeling

Gjessing fikk gjennomgå

YLF-leder Hege Gjessing måtte under en fullstappet turnusdebatt stå til rette for Legeforeningens vedtak om å avvikle turnustjenesten. Foto/copyright: Martin Hotvedt Universitet i Tromsø.

Lederen i Yngre Legers Forening, Hege Gjessing, måtte under en debatt ved Universitetet i Tromsø svare på flere kritiske spørsmål fra bekymrede medisinstudenter. – Jeg er glad for å ha deltatt på debatten, og føler vi kanskje har fått oppklart litt, uttalte Gjessing til Universitetet i Tromsøs nettavis 3/3-2011. De andre som satt i debattpanelet var Kjetil Karlsen (allmennlege), Kjersti Styren (leder i Norsk medisinstudentforening) og Ingeborg Steinholt (medisinstudent).

 Les hele saken.

Discussion

No comments for “Gjessing fikk gjennomgå”

Post a comment